Plaats hieronder uw review

hvqoztd0

hvqoztd0

❤️ Priscilla is interested in your profile! Click Here: http://inx.lv/jUZE?h=5a4642eaf6be4bfa12d648b4e2543adc- ❤️

Wij hebben het vakwerk van

Wij hebben het vakwerk van dit bedrijf zeer gewaardeerd.
Professioneel, vriendelijk, alles volgens afspraak en meer. John en zijn medewerkers zijn geweldige vakmensen, die weten wat er gedaan moet worden.
Hulde!

Dick en Nelleke

Met zeer veel genoegen kijken

Met zeer veel genoegen kijken wij terug op de samenwerking met vader en zoon Musterd. Uiteindelijk gaat het om kwaliteit van werk, nakomen van afspraken en service tegen een redelijke prijs. Op alle vlakken zijn we meer dan tevreden. Uitstekend werk geleverd, punctueel mbt alle afspraken en zeer service gericht. Met name de service en klantgerichtheid heeft ons zeer positief verrast. Daarnaast beschikken de heren over een gezonde dosis humor wat samenwerken ook nog leuk maakt. Ik doe het niet vaak maar ik kan dit bedrijf voor 200% aanraden en wij gaan over een aantal jaar weer met elkaar in zee.John en Patrick, bedankt!

jeroen tiel

Ons kantoor werkt sinds 10 jaar samen met de firma Musterd. Praktisch al onze beheerpanden worden door hen onderhouden qua schilderwerk. Zowel voor het binnen- als het buitenwerk leveren zij grote kwaliteit. John en Patrick zijn uiterst betrouwbaar en wij hopen dan ook voor de toekomst dat de samenwerking net zo prettig zal zijn als de afgelopen 10 jaren.

Met vriendelijke groet,
BEUKENDAEL BEHEER

A.L.D. Teves & E.H.A. Pulles

Het is mij een genoegen om U te zeggen dat het Schildersbedrijf Musterd en Zn , die de achtergevel van Hooigracht nr **, heeft geschilderd uitmate netjes hebben gewerkt en zich positief, professioneel,en aardig naar ons als buren hebben gedragen. Daar zijn wij dankbaar voor en willen u hiervan op de hoogte stellen. Dit bedrijf weet hoe het hoort en dat geeft een goed gevoel!!!

Met vriendelijke groeten,

De Buurvrouw

Schildersbedrijf Musterd heeft bij ons (Kurhaus appartementen Noordzijde) alle binnen hallen geschilderd.We weten nu hoe een schilder behoort te werken!! Wat een verschil met voorgaande schildersbedrijven!! Ook een compliment voor het nette werken, s’avonds werd altijd alles netjes opgeruimd.

Beste John en medewerkers,

Wat hebben jullie ontzettend goed werk verricht om de hallen van ons appartement complex op te knappen….in de 10 jaar dat wij hier wonen, is het nog nooit zo mooi geweest en goed geschilderd ( heb natuurlijk wel jullie werk af en toe kunnen bekijken).

Hopelijk mogen jullie ook de buitenkant doen….want dat ziet er na 3x schilderen in de tijd dat wij hier wonen nog steeds belabberd uit….dat zal wel een enorme klus zijn en veel meer kosten dan voorheen, maar ik heb het geld er voor over om eens een keer zonder te balen over het slechte schilderwerk op mijn balkons te kunnen zitten.

Keep the good werk going.

Super bedankt….

Ron en Ria

zijn verplicht

Wat is uw naam?
Wat is uw e-mail adres?
Wat vind u van onze dienstverlening?